Common white girl ♥ tag

Tijd om hier weer eens een leuke TAG neer te zetten! De laatste keer dat ik dat deed was volgens mij in Maart om precies te zijn. Dit keer is de ”Common white girl” tag aan de beurt! Alle vragen gaan over typische eigenschapjes die je regelmatig bij typische ‘white girls’ oftewel echte tuttebellen, voorbij hoort komen. Even wat voorbeelden: weinig ritmegevoel, starbucks verslavingen en ”OMG” of ”LOL” hardop roepen, zijn daar goede voorbeelden van. Ik herken mezelf hier wel gedeeltelijk in maar natuurlijk is dit artikel niet bedoeld om vrouwen met de tegenovergestelde eigenschappen in het verkeerde daglicht te zetten! Het is eerder bedoeld als zelfspot. Wie de originele bedenker van deze TAG is, durf ik niet precies te zeggen maar ik weet wel dat ik deze voor het eerst zag op Serena’s blog (beautylab.nl) een paar jaar terug. Echt ontzettend leuk! Ik wist meteen dat ik deze in mijn achterhoofd moest houden voor als ik weer eens inspiratieloos aan het worden ben. Nieuwsgierig geworden naar mijn antwoorden? Lees dan verder!

Favoriete Starbucks drankje

Ik ben van mezelf absoluut geen koffiedrinker maar als we dan toch bij Starbucks gearriveerd zijn, kan ik een ”Java Chip Frappuccino” zeker niet weerstaan, hoor!

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?

Meestal sta ik binnen één uur klaar om te vertrekken naar mijn werk. Dat lijkt misschien heel lang maar als ik ergens een hekel aan heb is het wel haasten en op deze manier is dat ook niet nodig! Wat ik dan meestal in die tijd doe, is het wassen en verzorgen van mijn gezicht, tandenpoetsen, make-up, haar meestal heel simpel, ontbijten, ondertussen het nieuws bijlezen en daarna loop ik rustig de deur uit.

Hoeveel selfies maak je op een dag?

Soms wel tien op een dag maar er zijn ook dagen/weken bij dat er geen enkele selfie gemaakt wordt. Dat ligt er een beetje aan in wat voor bui ik ben, of ik lekker in mijn velletje zit en met wie ik samen ben die dag. Niet iedereen vind het fijn om 10 keer per een dag op social media in foto’s getagd te worden.

Hoeveel Instagram-followers en -foto’s heb je? 

Tot nu toe: 255 volgers en 141 foto’s

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?

Behoorlijk kinderachtig! Maar, ja.. Soms betrap ik mezelf er wel eens op dat het naar buiten floept!

Draag je kledingstukken vaker dan één keer?

Tuurlijk! Waarom niet? Al zou ik de mogelijkheid hebben om iedere dag iets anders te dragen, zou ik dat nooit doen! Ten eerste vind ik het zonde want je hebt altijd van die kledingstukken waar je nooit naar grijpt en ze eenzaam blijven hangen met het prijskaartje er nog aan. En ten tweede vind ik het een egoïstisch idee, omdat er mensen op de wereld zijn die helemaal geen kleren hebben. Om die reden zoek ik ieder jaar mijn kleding uit en wat ik niet meer draag maar nog wel netjes is gaat naar Afrika, Roemenië of een ander land waar ze het heel goed kunnen gebruiken! Alleen kleding wat versleten is, verdwijnt in de kliko. Het idee dat ik op deze manier een stukje kan bijdragen, geeft mij veel voldoening en een warm gevoel. Beter dan dat ik alles in een vuilniszak zou stoppen en dumpen.

Ben je racistisch?

NEE. We leven in 2017 en tot op de dag van vandaag is er nog zoveel ”discriminatie” om ons heen, dat ik af en toe even moet slikken. Ik kan mezelf echt opvreten van binnen als ik zie dat mensen dat doen! Sterker nog, ik voel mezelf er stiekem ook wel eens een beetje slachtoffer onder als iemand alweer vraagt of ik ziek ben of dat ik wel een zonnebankje mag pakken.. ”Nope, just my skincolor..” (small-minded bitch)  Welke idioot heeft dat bedacht!? Wie zijn zulke mensen om te bepalen wat wel en niet mooi is?! Iedere huidskleur heeft iets bijzonders. Het maakt ons uniek en tot wie we zijn! Daarom heb ik juist heel veel bewondering voor de mensen met een andere cultuur en/of afkomst.

Instagram, Twitter of Tumblr?

De good stuff vind je op Instagram, uiteraard!

Wat doe je het grootste deel van je tijd?

De meeste mensen zouden waarschijnlijk ‘werken’ benoemen maar ik probeer zoveel mogelijk bewust te genieten van mijn dagen en momenten. Ook als ik hele drukke dagen heb probeer ik altijd even een momentje voor mezelf te pakken. Door mijn ADD verwerk ik informatie vaak anders en trager en kan ik daardoor aan het einde van de dag helemaal uitgeput zijn na alle gesprekken met verschillende mensen en prikkels. Daarom vind ik rust en tijd voor mezelf zo belangrijk! Al is het maar even om een stukje uit een mooi boek te lezen of een make-upturtorial op YouTube.

Wie zijn je favoriete YouTubers?

KathleenLights, Jessie Maya, Melissa Alatorre, Jaclyn Hill, Zoella, Thataylaa, My Pale Skin, EenStelHomos, NikkieTurtorials, Tati.. Natuurlijk ben ik bij veel meer YouTubers geabonneerd maar dit zijn degenen die ik het allermeeste volg!

Hoe vaak doe je je nagels?

*krekelgeluiden* .. Ik werk met voedsel dus ik mag helaas ook niet teveel met mijn nagels doen anders zou ik best wel eens lekker een manicure willen laten doen met een handenmassage, gelnagels en alles erop en er aan!

Ben je een shopaholic?

Nou, laten we zeggen.. Als het een sport werd, zou ik wel eens wereldkampioen kunnen worden! Haha, nee hoor. Dat valt reuze mee! Ik ben gek op shoppen en tuurlijk zijn er wel eens momenten dat ik echt een gat in mijn hand kan hebben, zoals in de maand December (wie niet?) Maar gelukkig kan ik ook heel goed mijn grenzen bewaken als ik merk dat het ver begint te gaan. Daardoor heb ik gelukkig ook goed kunnen sparen!

Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?

That is so fetch! Als ik hem uit mijn hoofd kan meepraten, lijkt me dat behoorlijk vaak! *bloos*

Heb je veel kleding? 

Ik denk dat ik behoorlijk wat heb! Echt superhandig als je eigen moeder in de kleding business zit! Je moet natuurlijk wel een beetje reclame maken, toch?

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Zolang het er ‘Instagram-waardig’ uit ziet en het water je in de mond loopt bij alleen het zien, maak ik altijd wel even een kiekje!

Draag je elke dag make-up?

Meestal wel! Ik kan zo genieten van het moment dat ik ermee bezig ben! Maar op zondagen of relaxte dagen thuis ben ik bijna altijd make-uploos.

Hoe stijl je meestal je haar?

Droogshampoo erin en gaan met die banaan!

Zie je er altijd presentable uit?

Ik kan niet meer doen als mijn best, zeg ik altijd. Op dagen dat ik ga werken zorg ik ervoor dat ik er netjes en verzorgd uitzie, maar nooit ‘overdone.’ Met gezellige uitjes pak ik altijd wat groter uit maar op dagen dat ik boodschappen moet doen of aan het klussen ben kun je al vast wel een beetje raden hoe ik eruit zie.

Dit waren alle vragen van de ”Common white girl” tag! Lijkt jou deze TAG ook leuk om te doen op je eigen blog, neem hem dan gerust over en vergeet er niet bij te zetten waar je hem vandaan hebt. Wel zo netjes! ENJOY!

Share this post?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.