April favourites ♥ beauty, food & more

Hi Ladies! De maand April is alweer even voorbij, we gaan zelfs alweer halverwege Mei! (shame on me) De maandelijkse favorieten worden vandaag weer bekend gemaakt! Van interessante boeken en lekker eten tot die leuke shopadresjes en goede films.. Nieuwsgierig wat mijn favorieten van deze afgelopen maand waren? Kijk dan mee!

Skincare

We hebben allemaal wel eens geen zin om langer dan een kwartier in de badkamer te staan s’ avonds om de make-up van ons gezicht te halen. Dat is je goed recht! Toch hoor ik mensen zo vaak zeggen dat ze er geen tijd voor hebben! Werkelijk? In mijn oren klinkt zo’n uitspraak gewoon als een gemakzuchtig smoesje om niet toe te hoeven geven dat je er stiekem gewoon geen zin in hebt. Je gaat toch ook niet naar bed zonder je tanden te poetsen? Of wel? Kijk, tuurlijk zijn er wel eens avonden dat je denkt ”had ik die laatste 3 wijntjes maar laten staan” en daarna liever rechtstreeks richting de slaapkamer loopt zonder ook maar een blik in die spiegel te werpen. Maar de volgende ochtend heb je daar dus weer mooi spijt van! Biotherm heeft voor dit soort ”noodgevallen” een geniaal product op de markt gebracht! Een balsem die transformeert naar een olie, zodra het in contact komt met de warmte van je huid en je daardoor snel alle make-up moeiteloos van je gezicht verwijdert. Even een vochtig washandje eroverheen en al het vuil en make-up is als sneeuw voor de zon verdwenen! Ondanks dat dit product zijn werk supergoed doet en je huid écht schoon maakt, zou ik het niet zozeer aanraden om dagelijks te gebruiken als vervanging voor een meer zorgvuldigere reiniging. Zoals met een milde reinigingsmelk en toner, zonder teveel poespas. Ik vind dit soort producten top als ik ergens blijf logeren en niet tig verschillende flesjes met mij wil meesjouwen maar ook voor als ik helemaal bekaf ben na een lange dag! Je kan hier de volledige review van het product lezen.

Eten

Sinds de temperaturen buiten weer langzaam gaan stijgen, krijg ik echt meer behoefte aan fris en luchtig voedsel. Het liefste ook nog lekker koud! Een bagel met zalm en avocado gaat er dan tussen de middag zeker wel in! Het is zo simpel en lekker. Het staat zo op tafel en je hebt maar heel weinig ingrediënten nodig! Alleen je moet dan maar net die ingrediënten in huis hebben. Dat is wel iets waar je altijd even rekening mee moet houden. Maar dat geldt eigenlijk wel voor alle boodschappen die je doet!

Film

Mij maak je al vrij snel emotioneel, vooral met een film die over dieren gaat! Weer zo’n heerlijke jankfilm die ik laatst gezien heb, is ”A dog’s purpose!” Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op, en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting. Als Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey’s hart … en dan komen ze elkaar opnieuw tegen. Heb jij hem ook al gezien? Of wil je er nog heen gaan? Als je net zo’n grote dierenvriend als ik bent, is deze film absoluut de moeite waard om te gaan kijken!

Game

Rise of the Tomb Raider is het spel wat ik momenteel erg veel speel! Lara Croft, dé bloedmooie oervrouw in Tomb Raider films en games uit de jaren 90, was altijd een grote voorbeeld voor mij. Ik speelde het spel al vanaf dat ik 12-13 jaar was, en nu na meer dan 10 jaar nog steeds! De spellen spreken mij zo aan vanwege de prachtige omgevingen waar je doorheen loopt, het hoge avontuur gehalte met afwisselende gevechten en de puzzels die je moet proberen op te lossen. Het allereerste spel wat in 1996 uitkwam was heel blokkerig want je zag overal bijna alleen maar kubusjes (wat er voor die tijd nog best goed uitzag) en op sommige plekken was het zelfs zo pikdonker dat je je pistolen moest gebruiken om de omgeving te verlichten! En bibberende butler ”Winston” met zijn dienblaadje niet te vergeten! De arme man werd door mijn schuld opgesloten in de vriezer omdat ik het niet meer kon uitstaan dat hij continue achter me aan liep. Ja, ik heb echt wat afgelachen met mijn vriendinnetjes toen we dit spel samen om de beurt zaten te spelen. Tegenwoordig zijn de nieuwste spellen zó gedetailleerd en verbeterd dat je ze bijna niet meer terug herkend! Maar dan wel op een goede manier wat ik heel erg kan waarderen. De verhalen, missies en locaties laten me iedere keer weer opnieuw verliefd worden zodra er een nieuw spel is uitgekomen. Ik zou hem dan ook diezelfde dag nog gaan halen. Zoveel betekenen ze voor mij!

Dit waren al mijn favoriete zaakjes, snuffeltjes, knabbeltjes.. hoe je het ook wil noemen rondom de maand Maart ♥ Wat waren die van jou?

Share this post?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.