Mijn favorieten van december

Na een iets mindere start van het nieuwe jaar (lees hier mijn verhaal) begon ik een beetje achter te lopen op schema. En aangezien bloggen mijn grote passie blijft, heb ik er toch alles aan gedaan om mezelf weer snel wat beter te voelen. Tuurlijk heb ik daar wel mijn tijd voor genomen! Maar na bijna twee weken niets meer geschreven te hebben, begon ik mezelf dood te vervelen in mijn bed! Ik kan tot nu toe nog geen kant op en besloot het schrijven weer langzaam op te pakken! Kijken jullie mee wat mijn favoriete producten van de afgelopen maand ”December” waren?

The Body Shop ♥ Oils of life intensely revitalising sleeping cream  Slaap lekker en word wakker met een goddelijk zachte huid!

De oils of life intensenly revitalising sleeping cream met essentiële oliën is een zijdezachte vocht inbrengende crème die helpt om de huid te revitaliseren terwijl je slaapt. Op het eerste gezicht lijkt het een potje gevuld met vanille vla! En qua textuur ziet/voelt het ook precies hetzelfde. Deze nachtcrème is niet zo vol en dik zoals de gewone dagcrème uit dezelfde serie, wat je normaal gesproken toch eerder andersom verwacht! Het heeft eerder een gel-textuur dan een echte crème. Maar geloof me, de werking is heel bijzonder! Je smeert bij dit product ook wat meer dan normaal, omdat het speciaal ontwikkeld is om het in de huid te masseren (Daarom bevat dit potje 80ml i.p.v. 50ml. Dat is wel 30ml meer dan normaal!) Het kan dan ook iets langer duren voordat het product is ingetrokken, maar als de huid het eenmaal heeft opgeslurpt voelt het meteen heel zacht en soepel aan! Daarna ga je lekker slapen en je wordt wakker met een huid die superglad voelt en goed gehydrateerd is! Lees de volledige review hier.

Etos Kwasten en andere tools!  Goede kwaliteit voor een leuk prijsje en ook erg handig om mee te nemen!

Een nieuwe ontdekking op het gebied van ”bugdet-proof” producten zijn toch wel de allernieuwste penselen en tools van Etos! Eerder vorig jaar kwamen ze al met een hele collectie kwasten maar dit keer hingen er ineens weer andere exemplaren die ik nog niet eerder had gezien! Daarnaast hebben ze nu zelfs ook een sponsje om je foundation heel egaal aan te brengen, wat ik een uitstekende dupe van de ”miracle complexion sponge” van real techniques vind! En natuurlijk nog meer.. een kabuki kwastje en een wimperkruller, ga zo maar door! De haren zijn bij alle penselen van synthetisch materiaal, fijn dat daar ook aan gedacht is! Ik heb de kwasten de laatste tijd bijna non-stop gebruikt in combinatie make-up producten van goedkopere tot duurdere merken! En ik moet zeggen dat ze dat gewoon fantastisch doen! Het etuitje wat je er los kan bijkopen is ook heel handig om de penselen in mee te nemen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een goed en betaalbaar alternatief? Dan zijn deze penselen van Etos het proberen zeker waard! Lees review hier

The Body Shop ♥ Spiced apple body butter  Warm, kruidig en zoet.. Dit is kerst op zijn best!

Halelujaaa! Wat was de afgelopen kerstcollectie van ”The Body Shop” weer een feest! Ik was vooral erg te spreken over de groene serie ”Spiced apple!” Een overheerlijke warme en zoete geur die mij deed denken aan oma’s appeltaart. Waar ik meteen intens gelukkig van wordt! lees hier de hele review. De body butter is het meest bekende product van ”The Body Shop” en daarnaast ook meteen het meest geliefd! Ik ben tot over mijn oren verliefd op deze body butter met kruidige ”appel-kaneel” geur! Het maakt mijn huid zachter dan zacht en je krijgt meteen dat ultieme kerst gevoel van binnenuit!

Calvin Klein ♥ One gold eau de toilette  Unieke geursensatie van een frisse opening en warme afsluiting!

Afgelopen kerst kreeg ik deze geur van mijn lieve vriend Mitchel. Omdat hij zo heerlijk en limited edition is, wilde ik hem zo graag hebben! Ik wist dat ik spijt zou krijgen als ik hem niet op mijn verlanglijstje zou zetten. Ik gebruik hem nu bijna iedere dag en kan er geen genoeg van krijgen! Meestal ben ik geuren snel weer beu en wissel ik ze continue af maar dat is bij deze totaal niet het geval. Ik ben echt vreselijk met geuren omschrijven dus ik kan nu niet precies plaatsen wat er allemaal aan dit flesje is toegevoegd maar de geur opent heel fris en gaat gedurende dag steeds beter ruiken, hij wordt steeds warmer en kruidiger en dat is waar ik heel erg van houd!

Lush ♥ Sugar plum lip scrub  Een heerlijke lipscrub die je van je lippen af kunt snoepen nadat ze weer helemaal zacht zijn!

Mijn lippen kunnen echt niet meer zonder! Ik moet ze gewoon regelmatig voorzien van een scrubbeurtje! Anders kan ik er de vellen letterlijk van af pellen. Niet zon fraai gezicht, natuurlijk. De lipscrubs van Lush maken het ook nog een stuk plezieriger! Ze bevatten heerlijke smaakjes en ze zijn zo gemaakt dat je ze niet af hoeft te spoelen maar gewoon van je lippen kan afsnoepen! Ik doe dit een aantal keer per week en daarna smeer ik ze in met een laagje sheabutter. Op die manier houd ik mijn zoenpartij een beetje fatsoenlijk! Lees de volledige review hier

Zo. Dat waren mijn favoriete producten van de laatste maand van het afgelopen jaar! Ben je nieuwsgierig geworden naar een aantal dingen? Van het meeste kun je de volledige review al vinden op mijn site en de rest zal snel volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.