The Body Shop Kerst 2016

Kerst staat voor de deur! Dus mijn favoriete tijd van het jaar is aangebroken. De meeste mensen zijn nu vast massaal kerstinkopen aan het doen of misschien heb je dit allang gedaan. Maar mocht je nog hopeloos op zoek naar een mooi geschenkje voor je lieve moeder, vader, vriendin, broer of schoonzusje.. Dan komt dat nu supergoed uit! Mijn favoriete merk ”The Body Shop” heeft dit jaar weer enorm uitgepakt met een prachtige collectie aan producten speciaal voor kerst, waar ik helemaal lyrisch over ben! En zoals altijd zetten ze zich voor heel veel goede doelen in. Dat is ook een grote reden dat ik zo oprecht om dit merk geef en een vaak geziene klant ben! En mij daarom altijd verheug om stukjes te schrijven en mijn mening te geven over de producten. Vandaag ga ik dat dus ook doen over de gloednieuwe kerstproducten! En wat zullen de dier(bar)en je dankbaar zijn!

p1060418

Van zoet gekruid tot ongelooflijk sappig, de langverwachte limited editions zijn de lekkerst ruikende flavours uit de jungle. Vanilla Chai, Spiced Apple en Frosted Berries. Be sure to snap up all three!

Ik kon (of course) geen keuze maken uit de drie totaal verschillende lijnen! Dus heb ik er bewust voor gekozen om van elke lijn 2 zoveel mogelijk verschillende producten te kiezen. Zodat ik op die manier toch nog een beetje kennis kon maken met alle varianten.

 

Spiced apple shower gel & softening body butter

p1060324

Op en top feestelijk is de ”Spiced apple” lijn! Vorig jaar was ik al verzot op de ”Glazed apple” lijn, die iets meer weg had van zure appels met cider. Spiced apple is daarentegen een geheel andere geurencombinatie. Meer een zoet-kruidige sensatie van appel, kaneel en een vleugje sinaasappel met witte bloemen. Dat doet mij meteen denken aan mijn oma’s appeltaart en een warme haard. In één woord: Verrukkelijk!! Ik kon niet wachten om deze producten uit te proberen.

p1060330

De ”Spiced apple shower gel” kost €7,00 voor een flesje van 250 ml. Ook al sta ik in mijn vriendenkring bekend om lekker-ruikende-douchegel-junkie, moet ik toegeven dat ik meestal heel zuinig ben op de producten die ik de douche mee in sleep. Vooral als ze echt goddelijk ruiken! Deze douchegel is daar een heel goed voorbeeld van. Ik krijg maar geen genoeg van dit spulletje.. Maar op is hij gelukkig nog lang niet!

p1060333

Bestanddelen.

p1060331

Een echte gel-substantie zoals je meestal verwacht bij een douchegel. En een interessant groene kleur!

p1060339

De ”Spiced apple body butter” kost €16,00 voor een flinke pot van 200 ml. Het product waar ik nog  het allermeeste naar uitkeek is natuurlijk het sterproduct van The Body Shop. Zolang ik het merk ken schat ik dat ik ongeveer al 8 potten heb leeg geschraapt van die heerlijk romige body butters! Deze keer was de appel-kaneel geur aan de beurt!

p1060341

Bestanddelen.

p1060349

Ahh, jummie! De boter glijdt over mijn huid heen, zo soepel laat hij zich verdelen over mijn warme nog iets vochtige huid. Hij trekt ook snel in en laat een heerlijk zacht velletje achter. De geur is werkelijk ”Onweerstaanbaar!” Je blijft hem ook nog lekker lang ruiken, daar ben ik blij om!

 

Frosted berries body butter & body scrub

p1060352

Cranberries uit Noord-Amerika prikkelen dit onweerstaanbaar sappige, Instagram-waardige winterrecept de zintuigen! Een uitgebalanceerde mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessenmelange. Vorig jaar hadden ze ook al een heerlijke lijn met Cranberries, maar dit is de eerste keer dat ik er nu wat van aangeschaft heb!

p1060367

De ”Frosted berries body scrub” kost €18,00 voor een pot van 250 ml. Ik wist al van begin af aan dat deze heel snel zou gaan! En ik had gelijk. Want ik scrub altijd regelmatig, mijn hele lichaam zo’n 2 keer per week. Daarom gaan dat soort producten er altijd snel doorheen! Gelukkig heb ik er nog een, in de vanille variant!

p1060376

Bestanddelen.

p1060372

Mijn eerste gedachte was meteen..”Het lijkt wel heel erg op jam!” En dat van heerlijk zoete cranberries! Zo ruikt het dus ook. Heel zoet en een beetje jamachtig! Qua substantie is het echt een goede suiker scrub, iets steviger en gaat effectief te werk. Mijn huidje is heerlijk zacht na een flinke scrubbeurt.

p1060355

De ”Frosted berries softening body butter” kost €16,00 voor een pot van 200 ml. Deze werd bijna meteen in beslag genomen door mijn lieve moeder. En ik geef haar bijna groot gelijk! Want deze body butter is bijna net zo lekker als de spiced apple variant.

p1060364

Bestanddelen.

p1060361

Ook deze body butter is heerlijk romig van textuur zoals we gewend zijn van alle bodybutters van ”The Body Shop!” Het cranberry geurtje blijft ook lekker hangen net als bij ”The Spiced apple.”

 

Vanilla chai foaming bath & body scrub

p1060377

Hartverwarmend en uitnodigend is alles wat je nodig hebt tijdens deze koude dagen! Een rijke geur van romige melk en verslavende vanille krijgen pit dankzij warme kaneel en kardemom, en worden gezoet door bruine suiker. Een geur waarin mijn huid zich maar wat graag wil onderdompelen!

p1060383

De ”Vanilla chai foaming bath” kost €12,00 voor een fles van 300 ml. Dat is een fijne hoeveelheid om een tijdje mee voorruit te kunnen! Tijdens deze drukke laatste paar dagen van het jaar vind ik het heerlijk om mijn bad vol te laten lopen en er dan soms een flinke scheut van dit goedje in te gooien! Voor een bad vol schuim en heerlijke aroma’s die mijn zorgen even doen wegdrijven.

p1060388

Bestanddelen.

p1060384

De substantie is heel apart, heel vol en romig maar tegelijk ook een beetje blubberig. Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven maar ik kan het een beetje vergelijken met een pudding van Mona. Hij doet het in ieder geval heel goed tijdens een badsessie! Het maakt het water een stuk spannender.

p1060393

De ”Vanilla chai body scrub” kost €18,00 voor een pot van 250 ml. Vanillegeuren.. ze doen mij altijd denken aan mijn moeders vanille saus bij een lekkere appelbol of die sterk overheersende geurkaarsen. I love it! Ik kon me eigenlijk al meteen bedenken dat ook deze scrub mij heel goed ging bevallen.

p1060402

Bestanddelen.

p1060398

Deze scrub is ook fantastisch! Het was een feestje om deze te gebruiken onder de douche en in bad. De werking is in principe hetzelfde als de ”Frosted berries” scrub, maar af en toe is afwisseling van geur ook wel weer prettig! Ik ben fan!

The Body Shop geeft je dit jaar ook de kans om je eigen body butter te personaliseren in geselecteerde winkels! Hoe cool is dat! Ter ere van hun 40-jarig bestaan en toewijding aan het campagne voeren tegen dierproeven. In samenwerking met Yago Partal, bekend van zijn wereldberoemde portretten van dieren, hebben ze vier exotische wezens gekozen die jouw body butter tot leven zullen brengen.

Hoe je dat kan doen?

Stap 1: Om jouw body butter een naam te geven, koop je gewoon een 200 ml of 400 ml body butter bij één van de geselecteerde winkels vermeld op de website van The Body Shop. (Bewaar goed je aankoopbewijs!)

Stap 2: Ga naar de site van The Body Shop en daar zie je het als het goed is al ”bodybutters personaliseren” staan. Klik daar op en je krijgt een formulier te zien die je volledig invult. Kies het dier waar ze dol op zullen zijn en voer de naam van de gelukkige ontvanger in. De gekozen sticker(s) zullen naar je opgestuurd worden. Talk about a roar-some gift!

So go wild en plaats de door jou gekozen naam op een body butter voor een echt persoonlijk cadeautje!

p1060413

Conclusie: Wat weet The Body Shop er altijd een feestje van te maken! Ik ben echt weer diep onder de indruk van alle mooie producten! En ik ben niet de enige, zelfs mijn vader is onder de indruk! Dat gebeurd niet zo snel. Dus ons hele gezin gebruikt geniet er lekker van mee! De collectie die mij dit jaar toch wel het meeste aanspreekt is de ”Spiced apple!” Te heerlijk voor woorden, gewoon! Ik ben laatst ook nog even de kaars gaan kopen in dezelfde geur! Ik denk voor iedereen die een speciale geur voor een speciale gelegenheid en een speciaal persoon zoeken of gewoon jezelf, kunnen hun geluk op bij The Body Shop! And guess what.. Op alle seasonals producten krijg je nu maar liefst 50% korting!! Dus mocht je op het allerlaatste moment toch nog op zoek zijn naar een heerlijk verwennerij cadeautje.. Dan is het nu je kans om je slag te slaan!

Plus+ puntjes: Super uitgebreide keuze uit drie verschillende geurlijnen! Altijd een speciaal cadeau om weg te geven en natuurlijk om in ontvangst te nemen! Daarnaast zet The Body Shop zich altijd in voor veel goede doelen om de wereld zo iedere keer weer een stukje te verbeteren en mooier te maken.

Min- puntjes: Dat ze limited edition zijn. Maar als ze dat niet zouden zijn, zouden de producten ook een stuk minder speciaal zijn! Daarom kan ik dat niet echt een minpunt noemen!

Waar kan ik dit product kopen?
Bij alle filialen van The Body Shop in Nederland en België of online via de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.