Mijn favorieten van november

Wat vliegen die laatste paar maanden altijd zo snel voorbij! Voor dat je het in de gaten hebt, is het jaar weer bijna om! Nu is weer tijd om jullie mijn meest geliefde producten van de afgelopen maand te showen! En omdat het buiten weer snel donker wordt, gaat alle sfeer- en kersverlichting weer gezellig aan! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik zit momenteel al helemaal in de kerststemming! Wat mij betreft is kerst echt de gezelligste tijd van het jaar! Mijn favorieten van de afgelopen maand ”November”..

p1060636

Nivea ♥ Men sensitive aftershave balsem  Een geweldige longlasting basis voor je make-up! 

Het is dat ik nog zoveel andere primers in mijn laatje heb liggen, anders zou ik deze aftershave balsem van Nivea non-stop als primer blijven gebruiken! Het gevoel wat het geeft op je huid is heerlijk! Verdelen over het gezicht gaat supermakkelijk! Het glijdt over de huid heen en wordt als het ware meteen opgeslurpt, zoals je limonade door een rietje drinkt. Mijn huid had blijkbaar heeel veel dorst! (niet zo gek met dit koude weer en verwarming op maximaal) Het lichte ”sticky” gevoel werkt als een superlijm voor je foundation! En dat is dus het grote geheim voor een goede ”long lasting” basis! Echt waar, de hele dag! tot dat je het er zelf weer vanaf haalt met een goede make-up remover. Als klap op de vuurpijl is het een flacon van 100 ml voor slechts €7,49! Whuut!? Lees review hier.

picmonkey-collage

Bellabaci  facial cups  Geduld wordt dubbel beloond!

Begin dit jaar schreef ik hier ook al een stukje over. Vanaf het allereerste moment toen ik een cursus ”Cupping” volgde bij Rochelle (docent en eigenaresse van Rochelle Beauty en Bellabaci) was ik al verkocht! Vanwege de prachtige resultaten die je op een natuurlijke wijze kan bereiken, door middel van de eeuwenoude massagetechniek afkomstig uit China. (lees hier meer) Op de korte termijn voelde mijn huid al heel snel glad en steviger aan. Al kreeg ik wat last van onzuiverheden, terwijl ik dat normaal niet zoveel heb. Mocht jij daar ook last van hebben, moet je daar niet van schrikken. Het is een teken dat je huid in een detox zit! Blijf de cups gebruiken, maar in een iets mildere mate. Op de langere termijn zal je zien dat je huid er nog velen malen beter uit gaat zien! Als je ze regelmatig blijft gebruiken, natuurlijk. Ik merkte dat het mijn doorbloeding verbeterde, waardoor er in het begin dus veel afvalstoffen (waaronder ook puistjes) werden afgevoerd en zo nu en dan nog wel eens eentje, of course. Nu zit mijn huid strak in zijn velletje en fijne lijntjes zijn wat minder dan het jaar ervoor. Er is nu bijna een vol jaar voorbij en ik gebruik de cups nog altijd met evenveel liefde en plezier!

makeup-revolution-ultra-blush-palette-golden-sugar

Makeup Revolution  ultra blush palette  Sweet as Sugar!

Ik was weer eens lekker een avondje met vriendinnen er op uit, samen liepen we op een ladiesnight langs de verschillende kraampjes en toen liep ik hier tegenaan.. Normaal gesproken ben ik niet snel overdonderd van highlighters en blush. But this litlle sugarfairy’s.. Girl! Het was letterlijk liefde op het eerste gezicht toen ik dit prachtige palette met verschillende blush, bronzer en higlighters in één zag liggen! En alsof dat nog niet genoeg was, was hij ook nog voor de helft afgeprijsd! Maar dan wel alleen voor die avond bij de ladiesnight! Natuurlijk twijfelde ik geen moment en heb ik dit pracht exemplaar voor een tientje weten te bemachtigen! Review coming soon!

p1070040

The Body Shop Ethiopian honey deep nourishing mask  Come on, hydration.. You better work!

Nog iets waar ik de afgelopen maand helemaal ”hooked” over ben, is dit voedende honingmasker van The Body Shop! Ik testte 3 verschillende maskers uit de ”superfood masks” serie, en ik moet zeggen dat ik gemengde gevoelens had over de andere twee maskers. Maar deze! Mocht jouw huidje (net als de mijne) het net wat moeilijker hebben in de winter dan in de zomer.. Breng dan 2 tot 3 keer per week een dun laagje van dit zoete goedje over je velletje, kwartiertje relaxen.. et voilà! Daar is je wonderschone, velletjesvrije en ultra gladde huid! Helemaal als herboren en vernieuwd. Volledige review hier te lezen.

p1050163

Nivea ♥ Creme care reinigingscrème  Zachte reiniging als nooit tevoren!

Je leest het goed! Een zachte reiniging als nooit tevoren! Denk aan een zachte wolk (of je heerlijke hoofdkussen) die je gezicht een kusje geeft. Zo voelt deze reinigingscrème van Nivea als ik hem over mijn gezicht masseer! Precies dat. De crème is dik en romig en smelt als het ware al je make-up langzaam van je gezicht, daarna haal je een warm vochtig washandje over je gezicht en weg is al je make-up! Het werkt echt zo snel dat ik het bijna een ”Luie-wijven-crème” wil noemen. Laten we dat maar niet doen! Gewoon een fantastisch product die snel en effectief werkt, topper Nivea! Lees hier de review.

 
Zo, we zijn er weer! Mijn favorieten van de maand November! Zitten er favorietjes van jou tussen? Mocht jij nou ook van die ”holy grail” ontdekkingen hebben, laat die zeker achter in een berichtje bij de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.