Morphe Koffee palette

Misschien wat saai, maar bruintinten zijn mijn favoriete kleuren die ik op mijn oogleden aanzet! En ik denk dat ik lang niet de enige vrouw ben. Het is veilig, maar daarnaast vind ik mijn ogen het allermooiste naar voren komen met herfstachtige aardetintjes als kakigroen, chocoladebruin en cognac. En omdat mijn bruine oogschaduw op was, ben ik eens goed gaan zoeken naar een heel palette met bijna alleen maar bruine oogschaduws. Ze zijn superhandig om mooie schaduwen in de arcadeboog te creëren en de andere kleuren mooi te laten overlopen. Het maakt je look gewoon helemaal compleet! En ik vond precies zo’n palette naar wens van het merk Morphe! Meteen heb ik hem besteld, inmiddels uitgebreid getest en ik ben om kan ik je vertellen!

p1050041

Dit Koffee palette van Morphe kost €26,99 voor 35 pans (totaal 56,2 gr) Het is een van de velen andere paletten waar maar liefst 35 verschillende oogschaduws inzitten! (mat en met shimmer) in dit geval bruintinten maar ook grijs, zilver en zwart. Het eerste wat mij opviel was dat er geen namen bij de oogschaduws staan, dat is dan goed opletten dat je voor beide ogen dezelfde kleuren gebruikt. Toch ga ik ze wel allemaal even swatchen zodat je kan zien hoe de kleuren er op de huid uitzien.

p1050046

Voor degenen die dat graag zien, zet ik de ingrediëntjes erbij!

p1050054

Ik begin gewoon vanaf de bovenste rij.. De pigmentatie, jongens.. is echt ge-wel-dig!! Ik moest echt opletten dat ik niet teveel oogschaduw op mijn kwast nam. Met één veegje zijn de kleuren bijna zo goed als volledig dekkend. De eerste oogschaduw is een witte kleur met een hele subtiele shimmer (erg mooi om te gebruiken onder het wenkbrauwbot en als een highlighter voor in de binnenste ooghoeken!) Verder zie je nog vier bruine matte oogschaduws met zowel een warme als koele ondertoon.

p1050060

De tweede rij.. Bruintinten met een wat warmere ondertoon!

p1050061

Derde rij. De eerste twee kleuren neigen een beetje meer naar goud en koper, erg mooi! Daarna vier matte bruine kleuren met koele ondertoon en als laatste nog een bruine kleur met een mooie glans!

p1050062

Vierde rij. Twee prachtige kleuren zilver, de een iets donkerder dan de andere. Daarna een lichtbruine kleur met een subtiele glans. Nog een koele en een warme bruintint met intense shimmer en weer twee matte bruine kleuren.

p1050063

En tot slot de laatste (vijfde) rij, hier zie je een aantal grijstinten (matte en lekker shimmery) De een na laatste kleur was wel heel erg korrelig, moet ik er even bij zeggen!

p1050341

Wauw! Mijn ogen zien er zo mooi uit met deze oogschaduws (in combinatie met mijn guerlain mascara!)

p1050342

Uiteindelijk heb ik er een hele simpele dag look mee gemaakt! Maar juist omdat het zo simpel is vind ik het zo fijn om te dragen. Je kan hier natuurlijk ook veel spannendere avondlooks mee maken!

p1050331

Ik vind het zooo prachtig bij mezelf staan!! (en op mijn lippen draag ik de ”moisturizing listick” van etos in de kleur 50 shades of nude)

p1050340

Conclusie: Ik vind dit een geweldig palette! Wat mij betreft een hele goede investering in je stash, vooral als je ervan houdt verschillende looks te maken zijn deze bruintinten ook heel goed te combineren met fellere kleuren of knallende metallic-oogschaduws! Ook een dik pluspunt dat alle producten van Morphe zo lekker betaalbaar zijn! Nu ben ik toch ook wel heel nieuwsgierig naar de andere paletten! Naast al die mooie oogschaduws verkopen ze ook allerlei kwasten, waarvan de kwaliteit erg goed is!

Plus+ puntjes: Om te beginnen.. de geweldige pigmentatie! Je hoeft je kwast maar met een tikje door de oogschaduw te dippen en dan heb je al genoeg! Alle kleuren laten zich heel makkelijk uitblenden, mits je daar ook fijne kwasten voor gebruikt. (Goed gereedschap is het halve werk!) En 27 euro voor zo’n volledig palette met 35 kleuren vind ik niet heel veel geld.

Min- puntjes: De naam van het palette staat niet op de buitenkant, net als bij de oogschaduws staan er ook geen namen bij. Dat kan lastig zijn als je een bepaalde look opnieuw wilt maken, je kan niet even noteren welke kleuren je hebt gebruikt. Maar misschien kun je ze zelf gewoon nummeren, mocht je dat prettig vinden. Daarnaast hebben sommige oogschaduws gemakkelijk wat ”fall out.”

p1050030

Waar kan ik dit product kopen?
Ik geloof niet dat de producten van Morphe in de Nederlandse winkels te koop zijn, maar hij is wel op verschillende web shops te bestellen. Ik heb het palette besteld bij themakeupspot.nl, ik bestel daar heel vaak omdat het een fijne betrouwbare web shop is met een hele snelle levering maar je kan hem ook bestellen bij ”Morphe” zelf, dat kan op morphebrushes.com en ook bij boozyshop.nl!

One thought on “Morphe Koffee palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.