Mijn favorieten van de afgelopen tijd #1

Vinden jullie het ook zo jammer dat het weer deze dagen buiten zo grauwig en nat is? Het lijkt gewoon wel weer herfst in Nederland. Niet om bij te houden! Zo snel wisselen die temperaturen hier! Als we de weersvoorspellingen moeten geloven wordt het de komende dagen langzamerhand weer wat beter! Daar gaan we maar van uit, want ik ben nog lang niet klaar voor de herfst! Jullie wel? Voor de rest was Juli een lekker warme maand, we hebben toch nog even onze benen mogen showen in de jurkjes en onze fleurige cosmetica niet te vergeten! Laten we vooral onze zomer niet verpesten door een miezerig buitje! Bij deze mijn zomer-favorieten van de afgelopen maand Juli!

P1030983

Colorescience Sunforgettable  loose mineral sunscreen SPF 50  Beschermt je huid tegen de zon zonder je make-up te ruïneren!

Welke vrouw wil nou geen zorgeloos dagje uit op een festival, vakantie of misschien werk je de hele zomer door. Dat kan allemaal zonder dat de make-up van je gezicht gaat smelten! Ja dat lees je goed! Sinds ik dit product van Colorescience heb ontdekt ben ik helemaal om en gebruik ik het altijd en iedere dag! Overal waar ik ga, draag ik deze zonbescherming altijd bij me zodat ik het zorgeloos kan bijwerken! Het matteert de glimmende gedeeltes op mijn gezicht, maar ben tegelijkertijd ook verzekerd van een goede bescherming! Ik denk dat heel veel mensen lang op zoek zijn geweest naar een product als deze. Ik in ieder geval wel! Lees hier even de uitgebreide review en dan snap je meteen waarom!

P1040023

Lush D’Fluff scheerzeep met aardbeien  Een toetje voor je benen! Gegarandeerd glad!

Van scheren krijg ik altijd snel stoppeltjes, een droog gevoel en soms heftige jeuk. Ik heb na jarenlange ellende besloten om mijn benen voortaan te gaan waxen i.p.v. scheren, in het begin beviel me dat heel goed.. de haartjes bleven lang weg, alleen zodra je het opnieuw wilt waxen moet er een minimale lengte (van 1,5 mm) op je been staan. Maar je raad het al.. Bij mij waren de haartjes nog net niet lang genoeg. (Maar wel zwart genoeg en met mijn witte huid zie je dat meteen) Gewoon heel vervelend als het buiten 35 graden is die dag, en iedereen in de korte rokjes met gladde benen loopt.. behalve jij! Bij mijn maandelijkse bezoekje aan Lush liep ik vrolijk fluitend door de winkel, lekker de test-potjes opendraaien, snuffelen en.. ”Mmm, aardbeienbavaroirs!” De verkoopster achter mij kwam giechelend aanlopen en zei met een stralende glimlach: ”Dat klopt! Het product is gemaakt van verse aardbeien! Een van onze bestsellers, want het is namelijk een scheercrème!” ”Wauw, en wat maakt deze zo speciaal?” vroeg ik. ”Deze scheercrème is zo voedend dat je hierna geen bodylotion meer nodig hebt!” Review is hier te lezen.

New-Healthy-Mix-Gel-Foundation-and-Healthy-Glow-Foundation-by-Bourjois-promo

Bourjois ♥ healty mix serum foundation  Voelt zo licht als een veertje, ziet er uit als perfectie!

Ik houd van Bourjois! Dit merk is mijn allereerste ervaring geworden met make-up tijdens mijn jeugd. Het heeft iets liefs en is zo meisjesachtig! Iedere keer beleefde ik een magisch momentje als ik lekker stond te tutten op de zaterdagavond.. Want de kwaliteit is niet mis! Tot op de dag van vandaag, brengt Bourjois altijd nog geweldige producten met speciale bestanddelen op de markt! Deze foundation bestaat al wel wat jaren langer en het is niet zomaar een foundation.. Het heeft een frisse gel-achtige textuur en bevat veel antioxidanten die erg goed zijn voor de huid! Wat ik zo fijn vindt aan deze is dat het echt supersnel en makkelijk aanbrengt, met een kwast, een sponsje of je vingers.. het maakt niet uit! Het resultaat is altijd ”flawless!”

the-balm-tb068-mary-lou-manizer-highlighter-luminizer

The Balm ♥ Mary-lou manizer highlighter  So prettyyyy!

Talloze bloggers en vloggers zijn me al voor, maar ik wil hem toch even benoemen.. En jullie mogen me een idioot vinden, omdat ik nu vertel dat deze prachtige highlighter van The Balm ”Mary-Lou manizer!” mijn allereerste highlighter is! Dat klopt, mijn gezicht heeft nog nooit eerder in mijn leven een highlighter aangeraakt. Ik had hier zoveel goeds over gelezen, gezien en gehoord.. dat ik de knoop heb doorgehakt en deze heb aangeschaft, allemaal dankzij Nikkie!  Love you girl! Ik zat te kijken naar een van de vele filmpjes en haar meervoudige orgasmes (don’t take this seriously) om de hoeveelheid highlighter die ze aanbrengt, te hilarisch voor woorden is die meid! Heel toevallig was dat dit juweeltje van The Balm.. Wat kan ik erover zeggen? Behalve dat ik dit al die jaren heb moeten missen! Het geeft je die power woman glow, die elke look helemaal af maakt!

P1030643

Sigma spa express brush cleaning mat  Voor een grondige schoonmaak van je kwasten!

Als je het schoonmaken van je kwasten ook zo’n rotklus vindt.. Dan is dit een superhandige tool om je daarbij van dienst te zijn! Lees hier mijn review. Het matje werkt heel handig omdat je hem gewoon in je wasbak vastzet met de zuignapjes en meerdere kwasten tegelijk kan reinigen. Het resultaat.. kwasten als nieuw! Ze zijn nog nooit zo schoon geweest! Dus ik kan wel degelijk zeggen dat dit de investering waard is geweest.

Wat vonden jullie van deze producten? En wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand Juli? Laat je reactie hieronder achter in de comments.. Ik zal ze met veel enthousiasme beantwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.