Sigma Spa® Express Brush Cleaning Mat

Het schoonmaken van je make-up kwasten kan soms een tijdrovend rotklusje zijn! Daarom zie ik er altijd behoorlijk tegenop, maar als ik het eenmaal gedaan heb.. ben ik toch weer heel blij dat ze allemaal schoon zijn! En ik merk ook dat daarna mijn make-up veel makkelijker en weer een stuk mooier aanbrengt. Hiervoor gebruikte ik altijd mijn handen als ondergrond, dan pakte ik er een beetje babyshampoo bij en vervolgens maakte ik mijn kwasten hier mee schoon! Tot ik tot de conclusie kwam dat het natuurlijk wel wat vaker en zorgvuldiger herhaald mag worden, ben ik eens goed gaan rondkijken naar een handige tool. Op internet kom je van veel verschillende merken wel iets tegen. Ik koos voor een speciaal rubberen matje van het merk Sigma. Sigma Spa Express Brush Cleaning Mat is een superhandige roze mat met 7 verschillende texturen waarmee je heel handig en snel zowel je oog- als gezichtskwasten kunt wassen. Ik hoopte natuurlijk vooral op dat laatste!

P1030653

Je hebt 2 verschillende maten, ik heb de kleinere versie van 22,5 cm x 16,5 cm en kost €26,95 (de grotere is 38,5 cm x 25 cm en kost €36,95) Het matje zit samen met een bijgeleverde kaart verpakt, waar alle verdere instructies op staan.

P1030650

Dit is hoe het matje er uit ziet, hij is roze!! Je ziet allerlei verschillende patroontjes die elk weer geschikt zijn voor het specifieke soort kwast.

P1030649

De mat heeft aan de onderkant zuignappen waarmee je deze in je wasbak kunt leggen en zo heel makkelijk je kwasten kunt wassen

P1030656

Zoals je ziet konden mijn kwasten wel een wasbeurtje gebruiken. Egghh!

P1030657

Als eerste zorg je ervoor dat je de mat met de bovenkant naar boven toe in de wasbak legt en daarna maak je de kwasten even nat..

P1030658

Nu was je de kwasten op de daarvoor bedoelde Wash Eyes, Wash Face, Rinse Eyes, Rinse Face en Refine, Refine Plus Eyes en Refine Plus Face delen. (kijk dan hoeveel viezigheid er uit komt! Dit is gewoon gênant!)

P1030660

P1030667

Conclusie: Na mijn kwasten met behulp van dit handige matje gewassen te hebben, zie je gewoon een enorm verschil! Ze zijn zó schoon geworden! Toen ik de kwasten nog schoonmaakte op mijn hand, dacht ik altijd dat ze goed schoon waren. Maar nee, ik heb gemerkt dat er nog zoveel vuil kan uitkomen! Wat ik ook al een groot pluspunt vindt,is dat je meerdere kwasten tegelijk kan wassen. Op die manier bespaar je wel iets van tijd, maar het is en blijft een klusje waar je echt even tijd voor moet nemen!

  • maakt de kwasten echt heel grondig schoon!     – best nog aan de prijs zo’n matje!
  • in 2 verschillende maten verkrijgbaar!                 – het is niet zo dat je er 10 minuten eerder mee klaar bent.
    wat grotere en kleinere)
  • werkt supergoed!

Waar kan ik dit product kopen?
In de winkels in Nederland zijn ze lastig te vinden, maar online heb ik het matje besteld bij themakeupspot.nl (Ze hebben daar nog veel andere varianten!)

One thought on “Sigma Spa® Express Brush Cleaning Mat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.