The Body Shop Piñita colada

Ook zon zin in de zomer? Maar ga je dit jaar niet naar het Caribisch gebied? Geen zorgen! Want The Body Shop heeft nu hun allernieuwste zomer body-en badproducten in de winkel liggen, die je meteen het warme vakantiegevoel geven! Namelijk de Piñita colada lijn.. Wat werkelijk de allerlekkerste geur ever is!! Ik was altijd al verzot op deze heerlijke tropische cocktail van ananas en kokos die je uit een kokosnootje op het strand drinkt. (Vorig jaar kwamen ze ook al met de heerlijke Virgin mojito lijn!) Maar echt, toen ik deze lijn in de winkel zag liggen.. werd ik helemaal hyper enthousiast, ik moest en zou deze producten gaan proberen! En natuurlijk jullie vertellen wat ik er van vind. Nu heb ik mezelf al een beetje verraden door mijn overenthousiasme! Maar kijken/drinken jullie er toch gezellig eentje met mij mee?

P1020933

Ik testte de volgende producten uit de lijn: de Piñita colada body wash, body butter en body sorbet. Alle producten zitten weer in een vrolijke en kleurrijke verpakking! Zoals we gewend zijn van The Body Shop. Wat zijn ze daar toch altijd goed in! Je aandacht wordt hierdoor meteen getrokken naar de producten! Alle ingrediënten die in deze producten worden gebruikt, zijn dus hartstikke natuurlijk! De kokosnoten worden met de hand geoogst op de Antillen en de ananassen worden uit Santo Domingo gehaald.

Dit zegt The Body Shop: The heat is on! Er hangt liefde in de lucht en het wordt zomer van de hula hula shake, cocktails en dagdromen die uitkomen. Om je in de stemming te laten komen, hebben we de smaak van het Caribisch gebied gecreëerd, bezegeld met een kus van ananas en kokos… The Body Shop introduceert de nieuwe Special Edition Piñita Colada-lijn, die barst van frisse fruitigheid. A match made in tropical paradise. Van palmbomen tot gouden zonsondergangen, dit is het begin van zomerminnende, verkoelende huidverwennerij.

Piñita colada body wash

P1020941

De Piñita colada body wash kost €7,- voor 250 ml. Ik was erg nieuwsgierig naar deze heerlijk ruikende douchegel! Mijn vriend Mitchel is ook gek op dit soort producten voor onder de douche. Allebei houden we van tropische vakantiegeurtjes! Na een hete zomerdag spoel je heerlijk die hitte van je lichaam met de verkoelende eigenschap wat deze showergel bevat.

P1020957

Ingrediënten. SLS bovenaan de lijst, Glycerine en vette alcohol soorten, Parfum, ik zie er ook honing tussen staan, dat is best een verassing! Verder zie je ook nog alle fruit extracten staan van de ananas en kokos!

P1020952

Als ik de bodywash gebruik, merk ik dat hij heel lekker schuimt op mijn huid tijdens een douchebeurtje. (Grotendeels komt dat door de SLS wat er in het product zit) De geur is iets minder sterk aanwezig dan bij de andere producten, maar omdat het een douchegel is vind ik het wel fijn dat het wat frisser is.

 
Piñita colada body butter

P1020947

De Piñita colada body butter kost €16,- voor een pot van 250 ml. Ik ben een megagroot fan van alle bodybutters van The Body Shop! Altijd al geweest. Ik ben dan ook altijd super enthousiast als ze weer met een speciale limited edition komen! Meestal zijn die limited editions zo heerlijk.. dat je altijd maar stiekem hoopt of ze volgend jaar weer terug zullen komen! Deze Piñita colada body butter was ook zo speciaal, kan ik je alvast vertellen..

P1020956

Bestanddelen. Glycerine helemaal bovenaan de lijst gevolgd door sojaolie wat beiden super verzorgende ingrediënten zijn! Daarna zie ik een aantal vette soorten alcohol staan. Shea boter is ook weer lekker voedend! Natuurlijk zit er ook wel iets van parfum in het product, halverwege het lijstje zie ik hem staan. Ook siliconen, maar gelukkig heb ik daar nooit last van bij lichaamsproducten. Alle fruitextracten staan er ook bij!

P1020951

De textuur, de geur en hoe hij verdeelt over mijn huid.. ik denk dat ik verliefd ben! Deze butter heeft zon verslavende geur! Het zoete van de ananas is iets sterker aanwezig dan de kokosgeur maar daar ben ik toch wel erg blij mee!

Piñita colada body sorbet

P1020929

De Piñita colada body sorbet kost €11,- voor 200 ml. Als je je huid een goede slok van hydratatie wil geven, zit je bij deze body sorbet helemaal goed! In de winkel werd mij verteld dat als je dit product in de koelkast bewaard en na een hele dag zon jezelf lekker insmeert.. dit ook erg goed als een aftersun kan voldoen!

P1020954

Ingrediënten. Glycerine, parfum, veel siliconen, sesamzaadolie, sap van de bladeren van aloë vera, kokos en ananas extracten.

P1020953

Zoals alle andere sorbets van the body shop, heeft deze sorbet een aparte textuur.. zoals die van een sorbet-ijsje! Zodra je dit verdeelt over de huid, voelt dat in het begin een beetje gek.. maar dat trekt snel weer weg. Als aftersun zijn deze sorbets inderdaad heerlijk verkoelend!

P1020937

Conclusie: Té heerlijk voor woorden is deze lijn! Je komt meteen helemaal in de vakantiestemming met deze producten! Omdat ik hier zo mega enthousiast over ben, wil ik de scrub binnenkort ook even gaan halen van deze lijn! Aangezien ik in de zomer regelmatig lekker scrub en door alle producten met elkaar te combineren houd je dat lekkere luchtje zo lang mogelijk vast! Ik kan er geen genoeg van krijgen!

  • verbluffend heerlijke geur!                 – hier kan ik echt niks negatiefs over zeggen!
  • hydraterend
  • super kwaliteit
  • praktische verpakkingen

Waar kan ik deze producten kopen?
Bij verschillende filialen van The Body Shop in Nederland en België en online via de webshop.

One thought on “The Body Shop Piñita colada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.