The Body Shop Change Hemp Hand Protector

Omdat The Body Shop nu 40 jaar bestaat, willen ze dit vieren met hun best verkochte product de Hemp hand protector. Een handcrème verrijkt met Hennepzaadolie! Wat beloofd een hele hydraterende werking te geven op de huid! Samen met een met een mooie kleurrijke verpakking die ontworpen is door een wereldberoemde kunstenaar uit Londen van Street art, genaamd EINE! Waar je ook weer een goed doel mee kan steunen, naar jouw keuze!

P1010990.JPG

Met deze positieve en krachtige boodschap CHANGE wil The Body Shop een verschil maken in het leven van mensen over de hele wereld. Van iedere Limited Edition Hemp Hand Protector die wordt verkocht, gaat €1.50 naar The Body Shop foundation om £300,000 op te halen. Je steunt op deze manier het doel van het beschermen en verrijken van de planeet, de oceanen of dieren en mensen.

P1010985.JPG

Ingrediënten. Uiteraard Glycerine houdt de huid lekker zacht. Alcohol (vette soorten). Daarna zie je Cannabis Sativa Seed Oil staan! (hennepzaadjes zijn rijk aan essentiële vetzuren, wat de huid heel goed gevoed houdt) siliconen, parfum, bijenwas en meer verzorgende ingrediënten! So far, so good!

P1010980

De handcrème kost €13,00 voor 100 ml. De verpakking lijkt net op een echt verftube, gemaakt van aluminium en dat zwarte draaidopje! Je krijgt veel product, er zit maar liefst 100 ml in de tube. Ziet er leuk uit! Al denk ik dat je moet opletten dat je het dopje niet verliest!

P1010983.JPG

Mijn handen waren zooo kurkdroog!! Zoals je ziet, overal schilfertjes. De textuur van de crème is echt een dikke massa. En het typische wiet-luchtje ruik ik niet echt terug maar het is juist een hele zachte geur.

P1010984.JPG

Tijd om de handcrème te testen. Je moet echt wel eventjes flink smeren voordat alle crème goed is opgenomen door de huid. Maar omdat mijn handen zo extreem droog waren, ging dat vrij snel!

P1010987.JPG

Aanschouw super zachte gehydrateerde handjes!

P1010975.JPG

Conclusie: Dit is weer een onwijs fijne aanwinst vooral voor in de winter. Zolang het weer buiten zo triest blijft en mijn handen zo droog, blijf ik vrolijk smeren met de positieve gedachte in mind dat je weer een stukje van deze aarde helpt! Weer een erg mooi initiatief van The Body Shop!

  • veel product voor €13,-                                   – product trekt niet heel snel in
    + sterk gevoede handjes!                                    – dopje kun je misschien snel kwijtraken
  • goed doel steunen naar jouw keuze!
  • verpakking ziet er echt leuk uit!
  • hennep als ingrediënt is wel heel speciaal!


Waar kan ik dit product kopen?
Deze handcrème is te koop bij alle The Body Shop filialen en online te bestellen.

One thought on “The Body Shop Change Hemp Hand Protector

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.