The Body Shop • Fresh Nude Foundation + Shade adjusting drops

The body shop heeft sinds kort een nieuwe foundation in het assortiment. Naast dat het merk geweldige huidverzorgingsproducten heeft, is de make-up ook zeker niet verkeerd! Maar ze hebben nog iets nieuws.. Druppeltjes die al je te donkere of te lichte foundations kunnen transformeren naar een paar tintjes lichter of donkerder! A gift from heaven?
Fresh Nude Foundation

Untitled 1tjgtfhjthgfrgtht
De foundation is in 16 tinten verkrijgbaar, ik heb de allerlichtste kleur 010 Chelsea porcelain. Hij kost €20,- voor een flesje van 30 ml, maar ze hebben regelmatig hele mooie acties bij The body shop! Bijvoorbeeld: 2 of meer producten 15 of 20% korting.

P1000829

Dit zegt The Body Shop: Ontdek onze nieuwe Fresh Nude Foundation. Deze foundation is verrijkt met Engels rozenwater en aloë vera . De hydraterende formule zorgt ervoor dat de huid de hele dag prachtig, fris en comfortabel aanvoelt. De Fresh Nude Foundation bevat ook een SPF 15

De foundation beloofd 24 uur vochtregulerend te zijn. En is geschikt voor alle huidtypen! Het goedje is lekker vloeibaar, dat vind ik fijn werken op de huid!

Shade Adjusting Drops

P1000830

Halleluja! Ik wacht hier al zo lang op. In Amerika en Azië zijn dit soort producten allang op de markt. Maar toen ik zag dat The Body Shop zo’n product uitbracht, was ik meteen om! Ik vind het super dat ze dit soort producten op de markt brengen! Het is echt een uitkomst voor de zeer lichte (tot witte) huid en de zeer donkere huid. Deze huidskleuren worden vaak vergeten. En om nu altijd foundation te moeten bestellen uit Engeland is ook niet de ideale oplossing. Dat is nu verleden tijd!

41524m_z

De Shade Adjusting Drops kosten €14,00 voor een flesje van 15 ml.

Dit zegt The Body Shop: Op zoek naar de perfecte teint? gebruik dan de Shade Adjusting Drops. De Shade Adjusting Drops zorgen ervoor dat elke huid haar perfecte teint kan vinden.

P1000832

Hier de foundation samen met een druppeltje van de lightening shade adjusting drops. Je moet het flesje eerst goed schudden voor gebruik en dan een druppel of meerdere bij je foundation voegen tot je de gewenste kleur hebt die je wilt.

P1000833

En samen met elkaar vermengd.. Dit lijkt de perfecte kleur voor mij! Tijd om hem aan te brengen, dat doe ik met mijn ‘Everyday minerals flat top brush.’ Dat is samen een mooie combi!

Untitled 2

Mijn huid zonder make-up. Je ziet dat mijn huid hier nog wat kleine oneffenheden heeft als sproetjes, moedervlekjes en lichte roodheid. Maar verder heb ik gelukkig nooit echte huidproblemen gehad.

P1000972

Kijk wat een behoorlijk verschil! De foundation geeft in combinatie met de lightening drops een mooie dekking. Ik zou zeggen een medium dekking. Hij verdoezelt alle vlekjes en sproetjes maar laat mijn eigen huid er nog mooi doorheen zien. Ik heb de foundation zonder primer gedragen om te kijken hoelang hij het uithield op mijn huid. En deze mag blijven!

P1000997

En met de rest van mijn make-up! Ik vind het resultaat heel mooi. Ik houd van dekkende foundations, maar dan wel zonder dat ze mijn huid er uit laten zien als een pannenkoek. Dat is precies wat deze foundation doet, en in combinatie met de shade adjusting drops is het precies de goede kleur voor mij geworden!

Conclusie: Wat een toppertjes! De foundation brengt fijn aan met een kwast of beautyblender. Het is heel leuk om met de producten te experimenteren. De shade adjusting drops zijn denk ik ook superhandig voor visagisten! Geen honderd verschillende flesjes foundation meer!

  • foundation brengt fijn aan!           – Ik kan niet echt een minpunt noemen!
  • medium opbouwbare dekking
  • prijs-kwaliteit verhouding
  • je hoeft niet meer elk seizoen te
    wisselen van foundation

Waar kun je deze producten kopen?
In alle winkels van The Body Shop in Nederland en België. En online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.