Dove • Nourishing Secrets Bodylotions

Dove heeft altijd van die heerlijk ruikende smeersels in hun collecties! Ieder seizoen is het weer een grote verassing met wat voor unieke geursensaties ze aankomen. Dit keer wordt je bijna letterlijk meegenomen op wereldreis naar Japan, India, Centraal-Amerika, Afrika en Frankrijk met de ”Nourishing secrets” producten. Een hele reeks nieuwe zomervarianten douchecrèmes, bodylotions en zelfs haarverzorging geïnspireerd op de beautygeheimen van vrouwen over de hele wereld! Ze drogen haar en huid niet uit maar maken haar juist heerlijk zacht en worden daarnaast optimaal verzorgt. Je zou daarom wel kunnen zeggen dat ik een beetje in love met Dove ben. Ik review alle vier de bodylotions uit de collectie! Waarom vier bodylotions? Nou, omdat ik er nogal een beschamende verslaving mee heb.. En ik kan je alvast vertellen dat de geuren echt waanzinnig lekker zijn!! Lees je mee?

Dove | Nourishing secrets | Body lotions | €6,49 voor 250 ml

Zoals ik eerder al benoemde, heeft Dove niet alleen bodylotions maar ook douchecrèmes én haarverzorging van dezelfde geuren gemaakt! Op een variant na.. De ”replenishing” met mangoboter en marula olie heeft er geen en dat vind ik echt zooo ontzettend jammer omdat het voor mij een grote favoriet is! (ja ik had ze stiekem al een aantal keren gebruikt voordat ik dit stukje begon te schrijven!)

Op de achterkant van iedere fles staat nog even kort samengevat wat de lotion hoort te doen en wat voor geurencombinatie je kan verwachten. Het product beloofd geschikt te zijn voor alle huidtypes, snel in te trekken en een lekker zacht velletje achter te laten! Simple as that!

De lotion herself is heel basic wit maar voelt alles behalve basic aan! Heel romig en vol maar toch ook weer luchtig. Kan jij het nog volgen? Qua geuren zijn alle vier de varianten stuk voor stuk fantastisch! De geur van de ”Invigorating” variant met avocado olie en calendula extract is niet heel sterk aanwezig maar eerder zacht en mild. Toch heeft de combinatie gewoon iets speciaals en doet het haar naam eer aan. Zeker een musthave voor de echte avocado liefhebbers! De ”Restoring” variant met kokosolie en amandelmelk is zoals je vast wel kan raden een tropisch zoete geur, waar ik alleen maar volmondig ”ja” tegen kan zeggen! De ”Replenishing” variant met marula olie en mangoboter was voor mij ook een hele aangename verassing! Ik ben gek op de tropische geur (én smaak) van mango en dit was een hele zachte, romige variant daarvan. I love it! Dan komen we bij de laatste.. De ”Glowing” variant met de heerlijke geur combinatie van rijstmelk en lotusbloem wat samen voor een heerlijk zachte, bloemige combinatie zorgt!

Het verdelen van de lotion gaat heel erg simpel! Al moet ik erbij zeggen dat je echt niet teveel moet pakken omdat het dan wel een beetje een plakkerig laagje kan achterlaten. Ik heb het al een aantal keren gehad dat ik te enthousiast in de fles kneep en daardoor veel te veel had voor maar kleine stukjes huid en een sticky feeling als gevolg. De producten zijn zo ultra voedend waardoor je echt heel weinig nodig hebt en waarschijnlijk lang kan doen met een fles. Helemaal top! Vooral als je een heel HEEL droge huid hebt! Nadat ik mezelf helemaal lekker ingesmeerd had, kreeg ik zelfs vele complimentjes van mijn vriend dat ik zo lekker rook en mijn huid zo zacht aanvoelde!

Conclusie: Alles bij elkaar opgeteld vind ik Dove gewoon een heerlijk basic merk! Qua verpakking heel fris wit met mooie illustraties maar totaal niet basic als het aankomt op de kwaliteit van de producten! De geuren overweldigen me iedere keer weer opnieuw en zou het daarvoor alleen al opnieuw blijven kopen. Ze hebben geen oneindige beloftes wat het niet moeilijk maakt om na te komen! Huid en haren heerlijk zacht maken met een mooi glansje, droogheid tegengaan en een lekkere geur achterlaten. Daarnaast is het gewoon makkelijk te krijgen en bij de drogist te koop. Topproducten!

Wat vind jij van het merk Dove? Ben jij al bekend met de nieuwe collectie? Ga je het zelf ook proberen? Je vind de producten van Dove (regelmatig met leuke acties) in de schappen bij Etos en Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.