Etos color care lipsticks ♥ Badass bitches

Dat ik gek ben op de Color care lipsticks van Etos is vast geen verassing meer! Prachtige kleuren, romige texturen, verzorgende eigenschappen, lange houdbaarheid en ook nog eens super betaalbaar! Volgens mij heb ik jullie intussen ook nog maar 20 keer vermoeid met het feit dat ik gek ben op de kleur ”50 shades of nude.” (die kleur zit hier ook tussen) Vandaag laat ik jullie 6 verschillende kleuren uit de collectie zien! Er zijn er natuurlijk veel meer! Stuk voor stuk allemaal prachtig. Maar het leek mij leuk om er een aantal uit te kiezen op basis van hun uitdagende namen! Zoals.. Pretty liar, Dark diva of Drama queen. Allemaal badass bitches, dus!

De color care lipsticks staan bekend om de verzorgende eigenschappen, intense kleur en hebben een leuk, bescheiden prijsje van maar €3,99 per stuk! Kijk, daar word een mens blij van!

Dit zijn de namen van de lipstickkleuren die ik heb aangeschaft. Allemaal verpakt in een matzwarte huls en oogt/voelt beetje goedkoop, maar daar is niks mis mee omdat de producten ook helemaal niet duur zijn. Het ziet er in ieder geval een stuk beter uit dan de vorige verpakkingen.

v.l.n.r: Dark diva, 50 shades of nude, Rebel, Kylie’s fav, Drama queen, Pretty liar. Op het eerste gezicht zien de kleuren er supergoed uit! Goed gepigmenteerd en een fijne textuur. Ik ben mega benieuwd hoe ze er op de lippen uit zien!

Bovenste rij v.l.n.r: Dark diva, 50 shades of nude en Rebel. Onderste rij v.l.n.r: Kylie’s fav, Drama queen en Pretty liar. Het valt me op dat alle lipsticks een mooie glans hebben, en voelen heel comfortabel aan op de lippen. Dat komt natuurlijk door al die verzorgende eigenschappen!

 

Pretty liar

Pretty liar is een neutraal roze kleur, die net een paar tinten donkerder als mijn eigen lipkleur is. Dat maakt hem heel makkelijk draagbaar voor elke dag. Hij dekt netjes egaal na één laagje en brengt soepel aan. Ik vind deze kleur erg mooi! De houdbaarheid is prima. De lipstick houdt het goed uit voor 5 uurtjes, maar als je tussendoor eet moet hij daarna wel even worden bijgewerkt. Long lasting is het dus niet echt te noemen.

Kylie’s fav

Kylie’s fav vind ik een bijzondere kleur hebben, zonder te aanwezig te zijn! Hij neigt wat naar de bruine kant te gaan. Ook erg mooi om te combineren met bruin/herfstachtige ooglooks! Deze dekt ook goed met één laagje en gaat net zo makkelijk op als haar roze zusje ”Pretty liar.”

Drama queen

Drama queen zou je kunnen omschrijven als een klassiek rode lipstick a la Marilyn Monroe. De rode kleur heeft een koele ondertoon, zodat je tanden meteen vijf tinten witter lijken. Eigenlijk staat die iedereen gewoon heel goed! Verder brengt de lipstick makkelijk en netjes aan. Al moet je wel een paar keer over hetzelfde plekje heen om een goede dekking te krijgen. Ook houdt deze het 4-5 uurtjes goed uit (zonder een hele maaltijd te eten, natuurlijk)

Rebel

Rebel gaat wat meer richting de duistere vampierachtige kleuren! Of je vind het helemaal niks, of je vind het geweldig. Er is meestal geen tussenweg! Ik vind ze erg mooi bij mijn lichte huid, maar maken mijn lippen wel net wat dunner. Daar moet ik een beetje mee uitkijken! Tijdens het aanbrengen is het wat lastiger om de boel egaal te krijgen. Dus ik breng dan meestal één laagje aan, wacht even 5 minuten en breng dan nog een laagje aan.

50 shades of nude

Nog steeds mijn favoriet van allemaal is 50 shades of nude! Een lichtpaars-achtige kleur met een wat grijzige ondertoon. Ik denk ook meteen de meest vreemde kleur die er maar bestaat! Maar toevallig vind ik hem gewoon heel mooi staan bij mezelf! Vooral als je een donkere smoky ooglook draagt, zal de kleur erg mooi tot zijn recht kunnen komen.

Dark diva

Dark diva was ook een stuk lastiger om in één keer dekkend te krijgen. En is daarom ook het minst favoriet van deze zes! Wel vind ik deze kleur net wat mooier dan ”Rebel.” Alleen jammer dat hij zo vlekkerig is!

Conclusie: Ik ben gemengd enthousiast over de Color care lipsticks van Etos. Ondanks dat ik normaal gesproken heel erg van donkere lipsticks houd, laten deze mijn lippen nog wel eens dunner lijken dan dat ze al zijn. De lichtere kleuren brachten naar mijn idee veel makkelijker en dekkend aan. De donkere kleuren daarentegen wat streaky en een beetje vlekkerig. Gelukkig zijn de lipsticks niet duur en is het daarom ook niet erg om wat meerdere laagjes aan te brengen. Ze blijven prima zitten voor een paar uurtjes maar even bijwerken na een maaltijd is toch wel nodig. Ik vond het erg leuk om deze budgetproof lipsticks te testen en ga nu zeker meer spannende kleuren scoren!

Plus+ puntjes: De keuze uit verschillende kleuren is enorm! Daarnaast drogen ze je lippen niet uit maar verzorgen het juist en lekker budgetproof!

Min- puntjes: Niet alle kleuren hebben evenveel dekking of een lange houdbaarheid.

Waar kan ik deze producten kopen?
Bij alle Etos winkels door heel Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.