January favourites ♥ beauty, food & more

Hallooo beautyholics! Daar zijn we weer met een mooi overzichtje van alle favorieten van de afgelopen maand op een rijtje. Afgelopen jaar heb ik iedere maand mijn favoriete beautyproducten getoond. Maar voor dit jaar heb ik besloten er een andere draai aan te geven! Want interesses kunnen met de tijd veranderen. Ik vond het dan ook tijd om het onderwerp ”Beauty” een beetje naar de achtergrond te zetten en wat meer ruimte te maken voor andere dingen zoals films, boeken, series, eten.. etc! Nieuw jaar, nieuwe kansen zullen we maar zeggen en daar horen natuurlijk ook weer ander favorieten bij. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan mee!

Beauty

Een glow op je gezicht toveren was nog nooit zo makkelijk! De master strobing sticks van Maybelline maken het echt heel simpel om op een snelle manier een natuurlijke glow aan je gezicht te geven (Lees hier de volledige review) De sticks zijn super creamy en handig in gebruik waardoor ze als boter over je gezicht glijden. Uitblenden gaat heel goed met zowel de vingers als met een sponsje! Ik gebruik de sticks meestal onder mijn foundation voor een ”glow within” look, maar je kan ze ook prima over je foundation aanbrengen! Shine bright like a diamond!

Lezen

De laatste tijd ben ik enorm gefascineerd geraakt door de blog van Dr. Jetske Ultee! Regelmatig verschijnen hier veel interessante artikelen over de huid, zonbescherming en ingrediënten. En laten dat nou precies het soort onderwerpen zijn waar je meteen mijn aandacht mee wint! Ik kan hier uren over babbelen met vriendinnen die soms helemaal gek van mij worden. Gelukkig worden de mensen zich langzaam maar steeds meer bewust van het goed verzorgen en beschermen van hun huid. Dus wordt het ook steeds makkelijker en meer bespreekbaar! Zelfs na mijn opleiding ”Schoonheidsspecialiste” met vallen en opstaan voltooid te hebben, kan ik nog een hoop leren van deze wijze dame! Ik vind het geweldig hoe Jetske de dingen naar de mensen toe informeert! Alles wordt zo kort en duidelijk beschreven. Jip en Janneke-taal zou ik het niet willen noemen.. Maar voor mij persoonlijk is het op die manier toch het makkelijkst te begrijpen. Ik had haar maar wat graag als mijn lerares willen hebben! Jetske heeft niet alleen een goedlopende blog en een boek geschreven.. Ze heeft ook zelfs haar eigen huidverzorgingslijn ontwikkeld! Alle producten bevatten alleen milde en werkzame ingrediënten in hoge concentraties die écht wat doen voor de huid, en klachten kunnen verbeteren en voorkomen. Wat een topper is die vrouw! Neem zeker even een kijkje op haar blog!

Eten

Als het op eten aankomt, had ik veel eerder in Italië geboren kunnen worden. Ik heb altijd wel meerdere keren in de week zin in pasta of pizza! En als ik één gerecht op zou moeten noemen waarbij het water me direct in de mond zou lopen, zou het wel de Spaghetti Bolognese van mijn moeder zijn! De manier waarop ze die saus klaarmaakt.. is gewoonweg fantastisch! Er gaat een uitgebreide voorbereiding aan vooraf met het roosteren van de tomaten, daarna moeten er nog een hele hoop verse groenten gesneden worden en tot slot gaat alles in een blender om vervolgens nog meer groenten te snijden voor een klein beetje meer bite in de saus! Ik ga natuurlijk niet alles vertellen. Want daar heeft madame haar eigen geheime recept voor! Het moet allemaal niet te makkelijk worden, of course! 

Film

Ik breng toch wel bijna iedere maand een bezoekje aan de bioscoop. Soms wel eens 3 keer in de maand! Alleen de laatste tijd een stuk minder door mijn auto-ongeluk in januari. De laatste film die ik dus op een groot wit doek heb gezien was dus in februari (niet in januari) ”Fifty shades darker.” Pfoe, wat een sexy film was dat! Jullie konden mijn uitgebreide recensie hier al lezen. Ik was zwaar onder de indruk van de aankleding en locaties. Daarvoor alleen al moet de film een fortuin gekost hebben! Daarnaast speelden Jamie en Dakota een stuk beter dan in deel een, had ik het idee. Er zat gewoon veel meer passie in deze film! Anastasia liet een pittiger kantje van zichzelf zien, terwijl Christian dan juist weer een warme en kwetsbare kant van zichzelf toonde. Maar ook hilarische momentjes als ”Goed dan. Ik ga wel met je uit eten. Want ik heb.. trek.” Qua seks zitten er gepassioneerde scènes tussen maar wel een stuk minder BDSM dan in het eerste deel. Mocht je nog van plan zijn om naar deze film te gaan.. Ga er dan vooral lekker ontspannen en met niet al te hoge verwachtingen naar toe! Want juist dan kan het allemaal maar meevallen.. Laters, baby!

Dit waren al mijn favoriete zaakjes, snuffeltjes, knabbeltjes.. hoe je het ook wil noemen rondom de maand Januari ♥ Wat waren die van jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.