Nivea creme care reinigingscrème

Sinds een tijdje heeft Nivea er een hele nieuwe serie reinigingsproducten bij gekregen! Die o.a. is bedoeld voor een diepe reiniging van de huid, zonder een droog/trekkerig gevoel te geven en wat niet teveel tijd in beslag hoeft te nemen. Wel zo fijn! De ”Creme Care” lijn bestaat uit een reinigingsmelk, reinigingsdoekjes en een reinigingscrème. Het meest nieuwsgierig was ik naar de reinigingscrème, daarom heb ik er voor gekozen deze vandaag voor jullie te reviewen. Ik stond te popelen om dit goedje uit te proberen!

p1050163

De nivea crème care facial cleansing cream kost €5,99 voor een tube van 150 ml. Alleen al als ik die blauwe verpakkingen zie van Nivea, moet ik altijd een beetje aan vroeger denken! Omdat ik, jij, moeders, oma’s en hele gezinnen er immers mee zijn grootgebracht. Daarom vind ik het altijd leuk als er weer een nieuw product van het vertrouwde merk op de markt komt!

p1050181

Het product beloofd de huid grondig en snel te reinigen maar dan wel op een manier zodat de huid niet geïrriteerd of droog zal aanvoelen. Daarnaast beschermt het de natuurlijke vochtbalans!

p1050183

Bestanddelen. Dat ziet er allemaal prima uit, veel verzorgende en geen irriterende bestanddelen! Zoals eucerit, pathenol en glycerine. Er zit wel een klein beetje parfum in maar dat is dan ook het enigste.

p1050187

Zodra ik de tube open.. komt dat bekende nivea-luchtje naar boven, heerlijk!

p1050188

De substantie van de reinigingscrème is heel dik en rijk, waar ik wel van houdt!

p1050189

Dit verdeel ik over heel mijn gezicht en probeer tegelijk ook mijn oogmake-up mee te nemen. Omdat mijn waterproof mascara meestal muurvast zit op mijn wimpers, werd deze combinatie niet zon succes. Dus daar blijf ik voortaan gewoon mijn aparte oogmake-up remover voor gebruiken. De rest van mijn gezicht was heel snel schoon met deze reinigingscrème en daarna voelde mijn huid ook nog eens superzacht aan! Totaal niet trekkerig.

p1050174

 

Conclusie: Dit is zo’n basic product wat gewoon prima zijn werk doet. Alle make-up en vuil op mijn gezicht zijn razendsnel verdwenen na en heerlijk korte massage met de reinigingscrème! Het glijdt als boter over mijn huid heen en laat het op geen enkele manier droog of trekkerig aanvoelen. Het is zelfs ook voor de gevoeligere huidtypes geschikt. Ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen!

Plus+ puntjes: Hij doet gewoon wat hij moet doen, mijn huid goed schoonmaken en zacht laten aanvoelen!

Min- puntjes: Naar mijn idee kan ik die niet opnoemen!

Waar kan ik dit product kopen?
Gewoon bij je drogist in de buurt, o.a. Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.