Stap-voor-stap | Half up messy bun

De halve knot.. Deze trend zag je afgelopen jaar en nu nog steeds overal voorbij komen! Het is super easy en ondanks dat het er misschien wat rommelig uitziet, ziet het er toch nog super fashionable uit! Daarom wordt deze trend nog steeds maar wat graag gedragen door veel meiden. Ik vind het ook helemaal te gek en ik laat je zien hoe ik hem draag!

P1040630

Ik gebruik hier voor de volgende producten:

  • Andrélon go for texture definition spray
  • toupeerborstel
  • 2x elastiekjes (waarvan een invisibobble)
  • Wella extra strong hairspray

(Het komt bijna volledig overheen met de vorige stap-voor-stap haarturtorial.. die je hier kan lezen)

P1040665P1040661

Stap 1: Pak je textuurspray erbij! Schud hem even goed van te voren, en spray het over de gehele haaraanzet! Laat het even een paar seconden inwerken en masseer daarna alles goed in.

P1040666P1040671

Stap 2: We willen veeeel volume creëren, dus met wat voor gereedschap kun je dat beter doen dan een toupeerborstel.. That’s the spirit!

P1040712

Stap 3: Pak een hand vol haar vanaf je oorhoogte en probeer daarmee een degelijke knot te vormen. Als hij wat rommelig is, geen probleem! Des te mooier! Gebruik eerst het strakke elastiekje en daarna de invisibobble. Ik maak de knot altijd vrij hoog op mijn hoofd omdat dat iets beter bij mij past.

P1040724

Fixeer je look met nog wat hairspray en dan ben je eigenlijk gewoon al klaar!

P1040727

Het ziet er aan de achterkant ook wat rommelig uit, alsof ik zo uit bed ben gesprongen maar dat hoort wel een beetje bij deze look! Ik vind het gewoon mooi!

P1040723

Het is echt zo gepiept! Daarom houd ik zo van dit soort kapsels.. Don’t take life too seriously! Hiermee laat je zien dat je stijl hebt maar echt niet wakker ligt van een bad hair day.

Dit is hoe ik mijn persoonlijke draai heb gegeven aan de welbekende half up messy bun! Wat vind/vond jij van deze haartrend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.