Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara

Het is al een aantal dagen bloedheet buiten en dan zit natuurlijk niemand te wachten op panda ogen zodra je uit het zwembad komt! Ik ben geen makkelijke wat mascara’s betreft en heb er in het verleden maar wat aantallen uitgeprobeerd! Alleen ik kon er nooit eentje vinden die mijn wimpers mooie separatie, volume en krul kon geven.. En als het kon de krul de hele dag mooi laten zitten! Ik ontdekte een aantal jaren terug een hele bijzondere variant van het merk Guerlain. Deze heeft voor mij al deze beloftes op een rijtje waargemaakt! Ik ga je vandaag vertellen waarom!

P1040531

Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara kost €32,41 voor 8,5 ml product. Een flinke smak geld voor mascara! Maar kijk allereerst eens naar die verpakking, dan begrijp je het al een beetje. Dat alleen al is een ware lust voor het oog! De huls is ten eerste niet rond (wat je normaal gewend bent van mascara’s) maar rechthoekig en lijkt wel heel erg op chroom! Het borsteltje is vrij standaard, dus ik was wel een klein beetje sceptisch in het begin.

P1040520

Zonder eyeliner en mascara. Ik heb van mezelf kaarsrechte wimpers die zelfs nog een beetje naar beneden staan! Als ik ze netjes krul met een wimperkrultang en ik wil daarna mascara op doen, zakt de krul vrijwel weer direct in.

P1040532

Met de Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara. Damn! Wat een verschil! Mijn wimpers staan mooi omhoog en blijven de hele dag zo staan! Het aanbrengen gaat heel makkelijk en de mascara gaat niet klonteren, wat normaal gesproken altijd wel het geval was. Ook droogt deze mascara niet hard op, maar blijft heel zacht op de wimpers!

P1040535

Zo kun je het even goed zien vanaf een afstandje. Het effect is niet té aanwezig, en daar houdt ik van! Je kan het altijd nog wat intenser opbouwen als je een avondlook maakt.

P1040534

Conclusie: Dit is tot nu toe de allereerste mascara die de krul in mijn wimpers de hele dag mooi houdt! En waar ik ook gerust kopje onder mee kan gaan in het zwembad. Toen ik samen met Mitchel een paar jaar terug op vakantie ging naar Kreta, droeg ik deze mascara iedere dag. En ik heb er nooit geen dol mee gehad!

Plus+ puntjes: Maakt mijn wimpers niet zwaar, dus zo blijft de krul de hele dag goed zitten. Loopt niet uit, zelfs niet na een dagje zwemmen. (je moet natuurlijk niet in je ogen gaan wrijven)

Min- puntjes: De hoge prijs die je ervoor betaald! Maar voor deze topper heb ik dat dubbel over, daarnaast hebben Ici paris en Douglas regelmatig van die stapelkortingen!

Waar kan ik dit product kopen?
Bij Ici paris Xl, Douglas, Sephora en online.

Mocht je nog een last minute vakantie naar de zon geboekt hebben, waar vooral veel zwemmen bij komt kijken.. En ben je nog op zoek naar een geweldige waterproof mascara die de oceaan aankan? (Oké, dat is een tikkie overdreven) Lig je ook niet zo snel wakker van de prijs? Dan is deze mascara wellicht iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.