L’Oréal Sublime bronze zachte zelfbruinende melk

Na de afgelopen grote blunder met de Lancaster in-shower-self-tanner, leek het me wel eens leuk om jullie een product te laten zien die ik al een langere tijd gebruik en waar ik gewoon echt heel tevreden over ben! In 2013 bracht L’Oréal Paris Sublime bronze uit, een heel uitgebreid assortiment met allerlei soorten zelfbruiners! Bijvoorbeeld een mousse met directe kleur, maar gedurende 7 uur nog verder kleurt. Een milk die je geleidelijk een kleurtje geeft en een lotion die je meteen een kleur geeft maar er zo weer af kunt wassen om eventuele foutjes te corrigeren. Ik gebruik al een tijdje deze zachte zelfbruinende melk die je niet alleen voor je lichaam maar ook voor je gezicht kan gebruiken! Superhandig! Bewust koos ik voor de melk omdat ik altijd een beetje voorzichtig ben met zelfbruiners aan het begin van de zomer. Want ik wil er natuurlijk niet gaan zien als barbie die een mislukte spraytan heeft gehad. L’Oréal beloofd je een hele natuurlijke en egale tint te geven aan je huid, dat doet deze zeker te weten!

P1030175

De L’Oréal Sublime bronze zachte zelfbruinende melk kost €14,99 voor een flacon van 150 ml.

Dit zegt L’Oréal Paris: Deze zelfbruinende melk hydrateert de huid en geeft een egale, natuurlijke bruine teint. De textuur, die veel vloeibaarder is dan een gewone melk, smelt direct weg op de huid en garandeert een verspreiding van het zelfbruinende bestanddeel over het gehele oppervlak van de huid.  Het resultaat: Natuurlijke bruine teint zonder strepen. De huid straalt en is 12 uur lang gehydrateerd. Voor het lichaam en het gezicht. Geschikt voor alle huidtypes.

Er zit ook een pomp op de flacon, wat heel goed van pas komt! Ik vind het heel handig.

P1030179

Info en instructies op de achterkant van de verpakking. Je moet je hele lichaam (én gezicht) dus altijd van te voren scrubben onder de douche. (Dit doe je niet iedere dag, maar het is wel ontzettend belangrijk bij de eerste stap) Zo heb je een schoon canvas, waar je daarna de zelfbruiner heel gelijkmatig over kan verdelen. Ik smeer van te voren eerst alle droge plekjes in met een lotion, zoals de handen, elle bogen, knieën en voeten. En bij mijn gezicht doe ik dat bij mijn haargrens en wenkbrauwen met een beetje dagcrème, op mijn lippen smeer ik een balsem. Daarna breng ik de zelfbruinende melk aan met mijn handen, ik maak strijkende en roterende bewegingen. Ondertussen houdt ik mijn vingers gesloten, dat is heel belangrijk omdat je zo de kans al sterk vermindert op strepen. Tussendoor was ik ook regelmatig mijn handen, want geloof me.. als je niet uitkijkt worden je handpalmen net zo oranje als een wortel en de sterke zelfbruinerlucht blijft in je handen zitten. Zo vies! Ik smeer het product minimaal een uur van te voren voordat ik ga slapen op. Na 7 – 8 uur verschijnt het kleurtje op je huid, daarom gebruik ik hem in de avond. Je kan dit product dagelijks gebruiken, tot je tevreden bent met de kleur en daarna houdt je het nog 2-3 keer per week bij.

P1030180

Dit is de substantie van de zelfbruinende melk. Inderdaad heel milky en vloeibaar, verdeelt heel makkelijk en trekt snel in de huid. Fijn! De melk heeft geen kleurtje, dus altijd goed opletten dat je geen plekjes overslaat!

P1030053

Dit zijn mijn benen zonder zelfbruiner. Echte melkflessen, niet?! Ze geven gewoon licht!

P1030131

Dag 1: Ik zie al een mooi subtiel verschil met de dag ervoor!

P1030264

Dag 2: Kijk eens aan! Mijn benen hebben hier een mooi gezond kleurtje gekregen! En het resultaat vind ik heel natuurlijk, zonder strepen of vlekken! Ik kan ervoor kiezen nog een paar tinten donkerder te gaan, maar dat heb ik niet gedaan. Omdat het dan een beetje naar oranje neigt uit te slaan. De kleur is op dit moment perfect voor mij! Ik heb het product 2 keer achter elkaar gebruikt, nu houdt ik het bij door mezelf om de 2 dagen opnieuw in te smeren.

P1030169

Conclusie: Ik ben weg van dit toppertje van L’Oréal! Het is een simpele klassieke zelfbruiner in melk. Maar zo doeltreffend! Het tintje wat deze zelfbruiner mij heeft gegeven is zo mooi egaal! En dat je hem ook voor je gezicht kan gebruiken is top! Zodat je daar niet nog een apart product voor hoeft te kopen. Op mijn gezicht zag de kleur er ook heel mooi en vlekkeloos uit. Echt top! Voor deze prijs is het product ook overal makkelijk te krijgen bij bijna elke drogist, zoals Kruidvat en Etos. Die hebben ook regelmatig leuke acties en aanbiedingen waar je van kan profiteren als je op zoek bent naar een goede zelfbruiner als deze!

  • mooie bruine tint                            – luchtje achteraf
  • egaal en zonder strepen                – kleurloos, goed kijken waar je smeert
  • betaalbaar                                        – kan een beetje plakken als je teveel gebruikt
  • ook geschikt voor gezicht
  • vervaagt geleidelijk
  • pomp op de flacon

Waar kan ik dit product kopen?
Bij Kruidvat, Etos en andere drogisterij.

One thought on “L’Oréal Sublime bronze zachte zelfbruinende melk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.