L’Oréal express oogmake-up remover

Iedere avond gebruik ik een oog make-up remover om mijn oogschaduw en waterproof mascara goed te kunnen verwijderen. Of ik nu lekker op tijd ga slapen of thuis kom van een party night out.. altijd gaat de make-up er netjes af! Niks is vervelender dan wakker worden met nog restjes mascara of vlekkende eyeliner onder je ogen. Ik bleek laatst bijna zonder reiniger te zitten.. Dus toen voelde ik mij wel verplicht om er een aantal in te slaan! Altijd heb ik deze L’Oréal express oogmake-up remover al een keertje willen uitproberen. En liet er nou toevallig weer de 1+1 gratis actie zijn bij Etos op alle producten van L’Oréal! Dus vandaar kwam dat weer precies goed uit! Hopelijk bevalt deze goed en is hij makkelijk in gebruik. We gaan het zien!

P1020631

L’Oréal express oogmake-up remover kost €6,09 voor 125 ml. Dit product is een twee-fasen reiniger, met een laagje blauw en water die je moet schudden tot er een dezelfde kleur ontstaat. Het beloofd waterproof make-up goed te verwijderen zonder een vet laagje achter te laten, top! Ook is deze remover heel geschikt is voor de mensen met gevoeligere ogen.

P1020636

Info en ingrediënten. Het hoofdbestanddeel is natuurlijk water, verder veel emoliënten en geen parfum en alcohol!

PicMonkey Collage

Links: Hier heb ik een beetje oogschaduw en mijn favoriete waterproof eyeliner (ook van L’Oréal) aangebracht op mijn arm. Rechts: Met een wattenschijfje + de L’Oréal express oogmake-up remover, was alle make-up met één veegje als sneeuw voor de zon verdwenen. Wat een topspul!

P1020632

Conclusie: Deze oogmake-up remover doet gewoon wat hij beloofd en maakt het daarom een erg fijn product voor iedere dag! In de avond heb ik supersnel mijn ogen schoongemaakt dankzij dit spulletje, zodat ik daarna snel mijn routine kan afronden met een cleanser en nachtcrème om vervolgens lekker in mijn bedje te kunnen kruipen. En hij laat inderdaad echt geen vettig laagje achter! Ja, ik ben weg van dit product!

  • Verwijdert snel alle oogmake-up                        – Niks negatiefs op aan te merken!
    (ook de waterproof!) op een milde manier
  • Laat geen vettig laagje achter
  • Makkelijk verkrijgbaar bij drogist

Waar kan ik dit product kopen?
Gewoon bij de Etos, Kruidvat en andere drogisterijen!

One thought on “L’Oréal express oogmake-up remover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.