L’Oréal Infallible 24-H Matte Foundation

Alle foundationjunkies opgelet! Ik heb zojuist mijn holygrail party-foundation gevonden! Het is de L’oreal Infallible 24-H Matte Foundation, die al een lange tijd in de drogisterij te koop is.. Maar zelf pas net heb ontdekt, shame on me! Ik zag al talloze youtuber’s en bloggers die mij voor gingen en erbij zweerden! Maar wat maakt deze foundation nou toch zo speciaal? Nou, omdat het een echte alleskunner is! .. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

P1010574

De foundation kost €15,99 voor 35 ml. (5 ml meer dan normaal!) Mijn kleur Porcelain was niet te koop in Nederland, ik heb hem online moeten bestellen.

Dit zegt L’oreal: Foundation met een matterend effect voor normaal tot gecombineerde huid. Tot 24 uur houdbaar, zonder masker-effect. Hele dag glansvrij!

Untitled 7.jpgetyerte.jpg

Natuurlijk was ik meteen nieuwsgierig door de mooie beloftes op een rijtje! De foundation beloofd een hoge dekking met een matte finish de hele dag lang. Ik heb zelf een vrij normale huid die meer naar het droge neigt dan naar vet. Ik was een beetje sceptisch over hoe hij er op mijn huid zou uit zien en voor overdag leek hij me gewoon ‘to much.’ Dus ik hoopte al dat je hem niet te duidelijk zag zitten, en mijn schilfertjes meer zou accentueren want dat oogt dof en onnatuurlijk.

tr6ujtrdytr.jpg

De bestanddelen. Veel siliconen en oplosmiddelen. Butylene glycol helpt tegen vochtverlies, Isohexa-decane maakt de huid zacht en glad, Acrylates copolymer absorbeert talg en titanium dioxide is een goede zonbeschermer. Maar dit product bevat daar te weinig van om ook daadwerkelijk een goede bescherming te geven.

P1010665.JPG

Het tubetje heeft een handig tuutje, waar het product gewoon heel makkelijk uit komt! Even goed schudden voor gebruik. De textuur is normaal, zoals de meeste foundations.. niet te vloeibaar of te dik.

P1010673.jpg

How awkward.. de dag dat ik deze foto nam, was ik echt heel erg moe! (het was de ochtend na carnaval en ik ben met vrienden de vorige avond op stap geweest) En dat kun je duidelijk zien! Mijn oogleden zijn gewoon licht paars en m’n kabouterneus is ook lekker aan de rode kant. Het perfecte moment om de foundation te testen!

P1010682.jpg

Nee ik heb echt geen photoshop gebruikt! Kijk dan hoe goed de foundation dekt!! Wat een prachtig resultaat! Alle vlekjes en oneffenheden zijn als sneeuw voor de zon verdwenen! Ik bracht de foundation aan met mijn iets vochtige beautyblender, dat gaat heel goed. Met een kwast gaat het ook, maar voor overdag koos ik voor het aanbrengen met een sponsje zodat het niet te heavy wordt.

P1010796

En met de rest van mijn make-up zie ik er uit als een flawless-cutie!

P1010664.JPG

Conclusie: Ik snap nu meteen waarom iedereen zo lyrisch is over deze foundation! Hij doet het gewoon de hele dag perfect (al zou ik hem zelf liever s’avonds dan overdag dragen) blijft de hele dag mat en goed op zijn plek, zonder te gaan glimmen. En inderdaad een dekking waar je ‘U’ tegen zegt. Deze staat van nu af aan trots bij de rest van mijn collectie.

  • hoge dekking                        – lichtere kleuren niet in nl te koop
  • hele dag mat
  • goede prijs voor topkwaliteit

Waar kan ik dit product kopen?
Bij alle drogisterij, Ici Paris XL of online bestellen via bol.com (ik heb mijn kleur porcelain hier besteld)

One thought on “L’Oréal Infallible 24-H Matte Foundation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.